На трасі Київ-Одеса збудують найновіший надземний перехід: подробиці (Фото)

У Київській області на трасі Київ-Одеса планують збудувати новітній перехід

На території Київської області на трасі державного значення сполученням Київ-Одеса планують збудувати сучасний наземний перехід. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба Служби автомобільних доріг у Київській області на своїй сторінці у Facebook.

Відомо, що біля сіл Путрівка та Калинівка буде зведено найновіший надземний перехід, який з'явиться вже до кінця 2022 року. Перехід обладнають ліфтом для того, щоби доступ до нього мали всі групи населення. На сьогодні будівельники облаштовують шахту ліфта та бетонують фундаменти опор.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ-Харків-Должанський встановили нову систему контролю дорожнього руху на Бориспільському шосе.

На автомагістралі встановили 19 інформаційних порталів і понад 130 камер, які забезпечують контроль дорожнього руху на ділянці між українською столицею та Борисполем.

Повідомляється, що ця система є революційною для України та протягом останнього місяця вона працювала у тестовому режимі. Інформаційне табло відображатиме дані про дорожні умови й обмеження, дозволену швидкість, затори, температуру та стан покриття траси.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися