У Києві вирішать долю Арки дружби народів: подробиці

В українській столиці найближчим часом вирішать долю Арки дружби народів

Кабінет Міністрів України доручив міністерству культури та інформаційної політики України та Київській міській державній адміністрації вирішити подальшу долю Арки дружби народів у Києві. Про це стало відомо із протоколу засідання українського уряду від 4 лютого 2022 року.

Державні органи разом з Інститутом національної пам'яті України мають створити робочу групу для опрацювання питання щодо подальшого використання пам'ятника Арки дружби народів. Про результати роботи група має повідомити Кабмін.

Нагадаємо, що за інформацією журналістів, український олігарх Ігор Коломойський, а точніше компанії, які з ним пов'язують, можуть приватизувати меморіал "Батьківщина-Мати" в українській столиці. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання "Дзеркало тижня Україна".

Відомо, що Господарський суд Києва ухвалив рішення, яке фактично дає дозвіл на приватизацію національного меморіалу "Батьківщина-Мати". За даними ЗМІ, дозвіл на приватизацію отримала фірма "Архітектурна майстерня Інка", яка раніше належала людям, пов'язаним із Коломойським.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися