Wizz Air переніс відновлення низки рейсів із Києва

Змінилася дата старту нових рейсів із Києва в Зальцбург, Болонью, Катанью та Порту

Лоукостер Wizz Air переніс дату відновлення низки рейсів з України. Зміни торкнулися рейсів із Києва, Львова, Харкова й Одеси. Відповідний аналіз провели на сайті Lowcostavia.com.ua.

Змінилася дата старту нових рейсів із Києва в Зальцбург, Болонью, Катанью та Порту (з березня на травень-жовтень), відновлення рейсу з Києва в Неаполь відклали до травня.

Як повідомляли "Коментарі", зі столиці України до низки курортів Іспанії можна дістатися на автобусі компанії "Укрпас". У компанії "Укрпас" рекомендують скористатися рецептом від сезонної меланхолії та відвідати курорти сонячної Іспанії. Для цього можна придбати квитки на автобус до іспанських курортів, взяти з собою зручні речі та гарний настрій. З Києва автобусними рейсами можна дістатися до п’яти іспанських курортів: Барселони, Мадрида, Жирони, Валенсії та Таррагони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що авіакомпанія "Азур Ейр Україна" (Azur Air Ukraine) почне виконувати регулярні рейси з Києва до низки країн Європейського Союзу. Azur Air Ukraine почне літати зі столиці до Кіпру, Італії, Іспанії та Греції з весни. Регулярні рейси до цих країн перевізнику дозволили виконувати з 1 березня. Подробиці — у нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися