Нові авіарейси з відкриють з Києва до курортів Євросоюзу

Додаткові напрямки з’являться до Греції, Італії, Іспанії та Кіпру

Авіакомпанія "Азур Ейр Україна" (Azur Air Ukraine) почне виконувати регулярні рейси з Києва до низки країн Європейського Союзу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної авіаційної служби України.

Azur Air Ukraine почне літати зі столиці до Кіпру, Італії, Іспанії та Греції з весни. Регулярні рейси до цих країн перевізнику дозволили виконувати з 1 березня. До грецьких островів авіакомпанія літатиме з Києва тричі на тиждень. Плануються регулярні авіарейси до островів в Егейському й Іонічному морях: Коса, Корфу, Родос і Крит (Ханью).

Окрім того, п’ять разів на тиждень Azur Air Ukraine буде виконувати рейси зі столиці України до таких міст Греції як Міконос та Іракліон. Також п’ять разів на тиждень можна буде придбати квитки на рейси з Києва до Ларнаки на Кіпрі, до Пальма-де-Майорки в Іспанії та до Ріміні в Італії.

Дозвіл на виконання всіх авіарейсів авіакомпанія "Азур Ейр Україна" (Azur Air Ukraine) отримала від Державної авіаційної служби України на необмежений строк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угорська бюджетна авіакомпанія WizzAir відновила рейси з Києва до Неаполя та Катовіце

Нагадаємо, угорський лоукостер Wizz Air також запустив новий авіарейс із Києва у столицю Швеції Стокгольм. Рейси здійснювалися з 2010 року, проте потім їх закрили. Авіарейс "Київ-Стокгольм" буде виконуватися двічі на тиждень. 

Читайте також, яка країна у Карибському морі може стати ближчою для українців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися