З Києва запустили автобусні рейси до Іспанії

Куди можна поїхати та скільки доведеться витратити грошей

Зі столиці України до низки курортів Іспанії можна дістатися на автобусі компанії "Укрпас". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Центрального автовокзалу Києва.

У компанії "Укрпас" рекомендують скористатися рецептом від сезонної меланхолії та відвідати курорти сонячної Іспанії. Для цього можна придбати квитки на автобус до іспанських курортів, взяти з собою зручні речі та гарний настрій. З Києва автобусними рейсами можна дістатися до п’яти іспанських курортів: Барселони, Мадрида, Жирони, Валенсії та Таррагони.

Вартість автобусної поїздки зі столиці України до Барселони, Жирони та Таррагони стартує від 5536 гривень. Квитки на автобус з Києва до Мадрида та Валенсії можна придбати від 5728 гривень. Придбати автобусні квитки до Іспанії та у зворотному напрямку можна на офіційному сайті "Укрпас".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що авіакомпанія "Азур Ейр Україна" (Azur Air Ukraine) почне виконувати регулярні рейси з Києва до низки країн Європейського Союзу. Azur Air Ukraine почне літати зі столиці до Кіпру, Італії, Іспанії та Греції з весни. Регулярні рейси до цих країн перевізнику дозволили виконувати з 1 березня. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, що угорська бюджетна авіакомпанія WizzAir відновила рейси з Києва до Неаполя та Катовіце. Окрім того, угорський лоукостер Wizz Air також запустив новий авіарейс із Києва у столицю Швеції Стокгольм. Рейси здійснювалися з 2010 року, проте потім їх закрили. Авіарейс "Київ-Стокгольм" буде виконуватися двічі на тиждень. 

Читайте також, яка країна у Карибському морі може стати ближчою для українців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися