У Києві демонтують незаконні рекламні вивіски

У мерії попередили про рейди столицею

У Києві наступного тижня проведуть демонтажні роботи на кількох вулицях столиці, щоб прибрати незаконні рекламні конструкції. Про це повідомили в Управлінні з питань реклами Київської міської державної адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними відомства, демонтаж незаконної реклами у Києві відбуватиметься з 21 до 25 лютого. Комунальне підприємство "Київреклама" демонтуватиме незаконні конструкції на вулицях Пирогова, Григоренка та Коцюбинського.

Начальниця Управління з питань реклами КМДА Оксана Поліщук наголосила, що будь-яка рекламна конструкція або вивіска є частиною громадського простору, а реклама має відповідати вимогам дизайн-коду міста та мати документи на оформлення.

"В іншому випадку така конструкція вважається незаконною та підлягає демонтажу", — додала Поліщук.

Столичних підприємців закликали зважати на дизайн-код Києва та оформлювати рекламні вивіски в Управлінні з питань реклами КМДА. Це вбереже місто від захаращення, а власників вивісок та рекламних засобів — від демонтажу, підсумували у мерії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на вулиці Велика Васильківська прибрали сотні незаконних рекламних споруд. Демонтаж незаконних рекламних конструкцій проводили протягом трьох тижнів. Комунальники працювали й вдень, і вночі. Для зачистки вулиці використовували вишки, крани, вантажівки та тягачі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися