В Кельн за 17 євро: новий рейс з Києва

Авіакомпанії відновлюють повітряне сполучення з Україною після карантину

Карантинні обмеження слабшають, і авіакомпанії відновлюють пасажирське сполучення між країнами. Так, ірландський лоукостер Ryanair оголосив про відкриття нового маршруту. Перший рейс з Києва до Кельна відбудеться 26 жовтня. Про це повідомляє сайт Avianews.

Перельоти здійснюватимуться двічі на тиждень: у понеділок і п'ятницю. У компанії попередили, що ці рейси поки тільки в планах - їх ще повинні схвалити регулятори. Оператором маршрутів виступить дочірня компанія лоукостера - Malta Air. Мінімальна ціна квитків на рейс буде починатися від 17 євро з урахуванням перевезення ручної поклажі. Її розміри не повинні перевищувати 40х25х20 см, але обмежень по вазі ніяких немає.

Відзначимо, що у зв'язку з пандемією коронавірусу, авіакомпанії часто змінюють розклад аж до скасування рейсів. Ryanair вже заявив про скорочення провізних місткостей на 20% цієї осені.

Як повідомляв портал "Коментарі", після довгої перерви, Київ прийняв перший рейс з Осло. Його здійснив літак скандинавської авіакомпанії SAS. Прийняв борт міжнародний аеропорт "Бориспіль".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися