Рятувальники нарікають на жахливий стан доріг на Оболоні

Як планують вирішувати проблему

В Оболонському районі Києва дорога поблизу Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України знаходиться в жахливому стані та потребує ремонту. Це проблемне питання розглянули на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань власності, передають "Коментарі".

Мобільний рятувальний центр швидкого реагування ДСНС України просить столичну владу провести ремонт та забезпечити належне утримання ділянки автомобільної дороги між Мінським проспектом та вулицею Центральною. Ця ділянка та прилегла інженерна мережа зовнішнього освітлення не передані на баланс комунальним підприємствам, тому вони не утримуються та не обслуговуються належним чином.

Площа автомобільної дороги становить понад сім тисяч квадратних метри. Стан дорожнього покриття викликає не тільки нарікання рятувальників, а й викликає обурення серед мешканців Оболонського району Києва. Щоб почати на цій локації ремонт, ділянку автомобільної дороги та інженерну мережу зовнішнього освітлення планують передати до комунальної власності столиці. Опікуватися станом цієї ділянки доручать комунальному підприємству "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Оболонського району" і комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення Києва. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві шукають підрядника для капітального ремонту вулиці в Оболонському районі столиці. На капітальний ремонт вулиці Богатирської планують витратити понад 1,3 мільярда гривень. Замовником ремонтних робіт є комунальне підприємство "Київавтодор". Реконструкцію дороги мають виконати до 31 грудня 2025 року.

Нагадаємо, у Києві обрали підрядника для будівельних робіт на острові Труханів. У Дніпровському районі столиці планують облаштування інженерних мереж до громадських вбиралень зони відпочинку "Центральна". На це витратять з бюджету Києва понад 112,3 мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися