У Києві займуться покращенням пожежної безпеки в школах

В мерії також планують заслухати відповідний звіт про заклади освіти

У Київській міській раді повинні скористатися можливістю отримати субвенцію з державного бюджету на покращення стану пожежної безпеки в школах та дитячих садочках. Про це заявила депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова, передають "Коментарі".

"Питання пожежної безпеки в школах і садочках Києва стоїть дуже гостро. На жаль, що таке сталося у гімназії східних мов, але насправді загроза пожеж існує у половині шкіл Києва. Є відповідні результати перевірки ДСНС міста Києва з низкою порушень у багатьох школах столиці", — заявила Семенова.

Депутатка звернулася до секретаря Київської міської ради, який надав протокольне доручення Департаменту освіти КМДА підготувати на наступне засідання Київради доповідь про стан пожежної безпеки у столичних школах.

"Цього року Верховна Рада України затвердила нову субвенцію на фінансування заходів пожежної безпеки в школах. Нам необхідно теж скористатися цією можливістю для того, щоб покращити пожежну безпеку в школах", — наголосила депутатка Київради.

Нагадаємо, у столиці проводять експертну оцінку збитків від пожежі у Київській гімназії східних мов, яка сталася тиждень тому, та не виключають, що заклад доведеться відбудовувати заново.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва проведуть реконструкцію будівлі середнього загальноосвітнього навчального закладу "Слов’янська гімназія". Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися