У Києві добудують поверх у "Слов’янській гімназії"

Що відомо про проєкт

У Дарницькому районі Києва проведуть реконструкцію будівлі середнього загальноосвітнього навчального закладу "Слов’янська гімназія". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Відповідне розпорядження 23 листопада підписав виконувач обов’язки голови КМДА на час відпустки мера Києва Віталія Кличка Микола Поворозник. Навчальний заклад розташований на вулиці Драгоманова, 10В. У гімназії планують добудувати четвертий поверх.

Замовником послуг з реконструкції та будівельних робіт визначили Дарницьку районну державну адміністрацію. Їх планують виконати протягом 2022 та 2023 років. Розроблення проєкту з реконструкції закладу "Слов’янська гімназія" має бути здійснено у 2022 році. Усі роботи повинні виконати з дотриманням вимог щодо благоустрою у Києві. Фінансувати проєкт будуть зі столичного бюджету, проте вартість реконструкції поки що не визначена.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації оголосив тендер на виконання будівельних робіт зі зведення нового дитячого садка під Києвом.

Нагадаємо, у мікрорайоні Бортничі у Дарницькому районі Києва не вистачає місць для дітей дошкільного віку у закладах освіти, тому тут планують відкрити новий дитячий садок. У Дніпровському районі столиці розширять мережу закладів дошкільної освіти, коли після капітального ремонту відкриється дитячий садочок № 454.

Окрім того, у селищі Лебедівка, розташованому біля Київського водосховища, будують дитячий садок. Це буде єдиний дошкільний навчальний заклад у цьому населеному пункті. А у Броварах будують нову школу, розраховану на тисячу учнів. Новий освітній заклад розташований на вулиці Симона Петлюри.

Читайте також, як отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


стас

28 листопада 2021, 16:57

а може вже російська гімназія шо слав"янска одне і теж сепари

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися