У Києві капітально відремонтують міст Патона: роботи виконає держава

В українській столиці капітально відремонтують міст імені Патона, роботи виконає держава

В українській столиці проведуть капітальні ремонтні роботи на мосту Патона, які профінансує держава – ремонт буде виконано коштом Міністерства інфраструктури України. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання "Сегодня".

Відомо, що сьогодні міст Патона знаходиться на балансі комунального підприємства Київської міської державної адміністрації – комунальна корпорація "Київавтодор" була початковим замовником ремонтних робіт. Тендер на ремонт оголошувався тричі, проте їх було скасовано.

У міністерстві інфраструктури України виявили бажання профінансувати ремонт мосту Патона із державного бюджету. Переправу тимчасово переведуть на баланс міністерства, проте після реконструкції міст повернуть на баланс міста.

Нагадаємо, що нещодавно у Києві демонтували одну з опор на мосту Патона через Дніпро через аварійний стан конструкції та загрозу обвалу. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор".

Відомо, що роботи з демонтажу однієї з архітектурних колон міст Патона виконали через погіршення її технічного стану. За словами головного інженера "Київавтодору" Володимира Харченка, причиною стало погіршення технічного стану колони на лівому березі мосту Патона. 14 листопада було виконано роботи з демонтажу колони, яка мала нахил і загрожувала падінням на проїзну частину. Усі декоративні фрагменти конструкції зберігаються на підприємстві.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Полина поляк

21 лютого 2022, 19:31

Это просто государственный праздник; начало ремонта, процесс ремонта и в 2220году вероятно конец.А там посмотрим

Денис

21 лютого 2022, 11:13

Это просто фантастика!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися