У Києві виникла загроза повеней: як місто готується до паводків

В українській столиці готуються до можливих паводків і повеней навесні

Напередодні настання весни та потепління в українській столиці виникли можливості паводків і повеней вже найближчим часом – комунальники готуються до можливих катаклізмів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало місцеве видання "Вечірній Київ".

Відомо, що балансоутримувачі територій столиці мають обстежити споруди, які запобігають зсувам ґрунту — йдеться про водостоки, дренажі, подвірні стінки. Необхідно провести ремонт, прибрати та вивезти сніг із доріг і тротуарів, прибудинкових територій тощо. Насамперед йдеться про зони на схилах.

Також необхідно контролювати стан схилів і роботу споруд.

Нагадаємо, що під Києвом на території Київської ГЕС серйозно посилили охорону об'єкта на тлі інформації про загрозу масштабного нападу Росії на Україну — на греблі з'явилися озброєні силовики та військова техніка. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував волонтер і ветеран АТО Геннадій Друзенко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, на греблі з'явилися силовики, на опублікованому відео можна побачити озброєних бійців Національної гвардії України, на одному з країв Київської ГЕС також стоїть бронетранспортер.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Галина

21 лютого 2022, 11:55

Про снег, попали в точку. Очень познавательная статья.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися