Air France скасувала рейс з «Борисполя» в Париж

Водночас МАУ продовжуватиме здійснювати рейси за маршрутом Київ – Париж

Компанія Air France скасовувала рейс з міжнародного аеропорту “Бориспіль” у Париж. Він мав відбутись 22 лютого. Про це повідомили в пресслужбі українського летовища. 

Водночас зазначається, що авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) продовжуватиме здійснювати рейси за маршрутом Київ – Париж “згідно з розкладом та на більшому повітряному судні”.

Своєю чергою, міністр інфраструктури України Олександр Кубраков заявив, що головними причинами тимчасового скасування авіарейсів низки міжнародних перевізників до Києва є виключно інформаційне загострення щодо загрози військового вторгнення з боку Росії. За його словами, попри загрози військового вторгнення ситуація з авіаперельотами над Україною контрольована, а український повітряний простір залишається відкритим. До форс-мажорних сценаріїв в Україні готувалися з 2014 року та регулярно проводили відповідні навчання, зазначив посадовець.

Як повідомляли "Коментарі", влада української столиці провела дослідження щодо наявності паніки та самостійної евакуації населення Києва через загрозу масштабної війни з Росією. За словами чиновника, у столиці не помітили паніки на тлі військової загрози з боку Росії, Оленич зазначив, що потік автомобілів, що виїжджають із міста, практично не змінився за останні кілька днів. Він наголосив, що масової самостійної евакуації населення столиці немає.


 

Читайте также