Air France скасувала рейс з «Борисполя» в Париж

Водночас МАУ продовжуватиме здійснювати рейси за маршрутом Київ – Париж

Компанія Air France скасовувала рейс з міжнародного аеропорту “Бориспіль” у Париж. Він мав відбутись 22 лютого. Про це повідомили в пресслужбі українського летовища. 

Водночас зазначається, що авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) продовжуватиме здійснювати рейси за маршрутом Київ – Париж “згідно з розкладом та на більшому повітряному судні”.

Своєю чергою, міністр інфраструктури України Олександр Кубраков заявив, що головними причинами тимчасового скасування авіарейсів низки міжнародних перевізників до Києва є виключно інформаційне загострення щодо загрози військового вторгнення з боку Росії. За його словами, попри загрози військового вторгнення ситуація з авіаперельотами над Україною контрольована, а український повітряний простір залишається відкритим. До форс-мажорних сценаріїв в Україні готувалися з 2014 року та регулярно проводили відповідні навчання, зазначив посадовець.

Як повідомляли "Коментарі", влада української столиці провела дослідження щодо наявності паніки та самостійної евакуації населення Києва через загрозу масштабної війни з Росією. За словами чиновника, у столиці не помітили паніки на тлі військової загрози з боку Росії, Оленич зазначив, що потік автомобілів, що виїжджають із міста, практично не змінився за останні кілька днів. Він наголосив, що масової самостійної евакуації населення столиці немає.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися