Залишилося троє дочок: у Києві попрощаються із загиблим на Донбасі Антоном Сидоровим

В українській столиці 22 лютого відбудеться церемонія прощання із загиблим на Донбасі воїном

В українській столиці сьогодні відбувається церемонія прощання з розвідником та капітаном Збройних Сил України Антоном Сидоровим, який загинув на Донбасі від рук окупантів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала на своїй сторінці у Facebook журналістка Наталія Нагорна.

За її словами, церемонія прощання з Антоном Сидоровим відбудеться у Свято-Троїцькому храмі на вулиці Жилянській, 4, о 10 ранку. Сама церемонія у публічній площині пройде об 11:30 у Залі Пам'яті Міністерства оборони України на Повітрофлотському проспекті, 6.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко прокоментував визнання президентом Росії Володимиром Путіним так званої "незалежності" тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Про це стало відомо із повідомлення, яке мер Києва опублікував на своєму Telegram-каналі.

За його словами, західні країни мають негайно запровадити санкції проти Росії без зволікань та зайвих обговорень. Він зазначив, що Росія зруйнувала всі норми міжнародного права, коли почала шматувати країну в центрі Європи і не збирається зупинятися. Кличко заявив, що не розуміє, які ще потрібні аргументи, аби вгамувати агресора.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


гость

24 лютого 2022, 04:02

дурак, не ценящий свою жизнь. Воевать за чужие интересы может только дурак!!!

гость

24 лютого 2022, 04:01

сидел бы дома и баб трахал. нет ему воевать захотелось

этоя

23 лютого 2022, 22:13

Все укронацисты будут уничтожены.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися