У Києві на Лісовому масиві утворилася величезна яма в асфальті (Фото)

У Деснянському районі української столиці на вулиці Кіото утворилася величезна яма в асфальті

У Деснянському районі української столиці на території Лісового масиву, що на вулиці Кіото, утворилася величезна яма в асфальті, яку не можуть ліквідувати вже кілька місяців — нещодавно вона розширилася від опадів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на Telegram-каналі "Київ без цензури".

Відомо, що на вулиці Кіото утворилася яма, яка розширилася через опади та бездіяльність працівників комунальних служб. Місцеві жителі обурюються, що дата закінчення ремонту досі невідома, а міські служби нічого не роблять. За два тижні яма розширилася на пів метра. Терміни закінчення ремонту не повідомляються.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці на вулиці імені Маршала Тимошенко трапилася аварія – в одному з дворів провалився асфальт біля багатоповерхового будинку.

Відомо, що на вулиці Маршала Тимошенко, 4 утворився провал асфальту на в'їзді у двір житлового будинку, жінка зазначила, що діаметр провалу становить близько півтора метра. На знімку можна помітити, що навіть мікроавтобус не може потрапити у двір, а аварійну ділянку навіть не убезпечили стрічкою.

Мешканці двору звернулися до Оболонської районної адміністрації, оскільки через провал у дворі не зможе проїхати навіть карета швидкої допомоги.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/now_kyiv/14428


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися