На трасі Київ–Кишинів збудують величезний міст через Дністер (Фото)

На трасі державного значення сполученням Київ–Кишинів збудують міст через Дністер

На міжнародній трасі державного значення сполученням Київ–Кишинів збудують новий міст через Дністер на ділянці кордону України та Молдови. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували у прес-службі державного агентства "Укравтодор".

Відомо, що новий міст через Дністер збудують у рамках зведення 700-метрової естакади. Загальна довжина переправи становитиме 1409 метрів, вона матиме 24 опори, висота яких досягне 50 метрів. Також у рамках проекту планую збудувати сучасний загальний пункт пропуску.

На сьогоднішній день на території будівництва вже виконали монтаж бетонного заводу, який постачатиме матеріали на будівництво. Роботи ведуться у цілодобовому режимі.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ-Харків-Должанський встановили нову систему контролю дорожнього руху на Бориспільському шосе. На автомагістралі встановили 19 інформаційних порталів та понад 130 камер, які забезпечують контроль дорожнього руху на ділянці між українською столицею та Борисполем.

Повідомляється, що ця система є революційною для України і протягом останнього місяця вона працювала у тестовому режимі. Інформаційне табло відображатиме дані про дорожні умови та обмеження, дозволену швидкість, пробки, температуру та стан покриття траси.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


нертер

24 лютого 2022, 12:20

слишком позно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися