Війна в Україні: в "Укрзалізниці" розповіли, чи скасують потяги на Донбас

У державній компанії Укрзалізниця розповіла про роботу поїздів на тлі загострення на Донбасі

У державній компанії Укрзалізниця розповіла про роботу поїздів на схід України на тлі загострення конфлікту на Донбасі. Про це стало відомо із коментаря, який дав член правління УЗ Олександр Перцовський державному виданню "Укрінформ".

За його словами, компанія на сьогоднішній день не має повідомлення із тимчасово окупованими територіями. Він зазначив, що з підконтрольною територією Донецької та Луганської областей залізничне сполучення продовжуватиметься, всі заходи безпеки посилено. Найкращою точкою є місто Покровськ на території Донецької області.

Нагадаємо, що між столицями України та Польщі планують запустити найновіший швидкісний потяг, який зможе розганятися до швидкості 250 кілометрів на годину. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Відомо, що новий швидкісний потяг сполученням Київ–Варшава зможе розвивати швидкість до 250 кілометрів на годину — роботу з реалізації проекту проводять разом із фахівцями Європейського Союзу. Згідно з планами влади України, дорога між Варшавою та Києвом на новому поїзді займатиме лише чотири години.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися