У Києві на Нивках затопило супермаркет "АТБ" (Фото)

У Шевченківському районі столиці на Нивках затопило супермаркет АТБ

У Шевченківському районі української столиці на мікрорайоні Нивки затопило супермаркет "АТБ" - інцидент стався на вулиці Щербаківського. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на Telegram-каналі "Київ без цензури".

На опублікованому відеозаписі можна побачити, що приміщення супермаркету почали заповнюватися водою. Також помітно, що у зоні потопу опинилися співробітники магазину, товар та покупці. За попередніми даними, прорив води стався у будинку, на першому поверсі якого розташовано супермаркет.

Нагадаємо, що 13 вересня, на Харківському шосе у столиці сталася аварія за участю вантажівки супермаркету "АТБ" та маршрутного таксі.

Дорожньо-транспортна пригода сталася недалеко від торгового центру "Мега-Сіті", водій вантажівки повним ходом влетів у задню частину маршрутки. Транспортні засоби отримали досить серйозні ушкодження, але постраждалих внаслідок ДТП, за попередніми даними, немає.

На місці аварії працювали співробітники поліції та медики "швидкої" допомоги. Повідомляється, що водій маршрутного таксі не глянув у дзеркало та почав виїжджати з кишені, а водій вантажівки не встиг вчасно загальмувати. Проте, саме працівника "АТБ" можуть визнати винним в аварії, бо згідно з правилами шкідливого руху він мав пропустити маршрутника.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/now_kyiv/14392


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися