З Києва за кордон намагалися нелегально відправити партію сигарет (ФОТО)

Тютюнові вироби ретельно приховали

На Київській митниці службовий собака Корд унюхав тютюнову схованку у кулері, ще одну партію контрабанди сигарет відправляли замість одягу та взуття. Про це розповіли у столичній митниці, передають "Коментарі".

За даними відомства, спанієль Корд серед численних коробок та пакунків у місці міжнародного поштового обміну відреагував на два поштові відправлення. Посилки прямували з України за кордон. Під час перевірки відправлень працівники Київської митниці виявили приховані тютюнові вироби. Загалом у двох відправленнях нарахували 790 пачок сигарет.

Одна з посилок прямувала з Одеси до Італії. У П’ємонт відправляли кулер для води. Проте у кулері виявили схованку для 290 пачок сигарет Rothmans. Тютюнові вироби були обмотані у фольгу.

У другому міжнародному відправленні замість одягу та взуття знайшли пів тисячі пачок сигарет NZ Gold. Їх з Києва відправляли до графства Чешир у Великобританії. Цигарковий сховок був обмотаний непрозорою плівкою. Тютюнові вироби вилучили. По обох випадках Київською митницею складено протоколи про порушення митних правил.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київській митниці замість баскетбольних кросівок у міжнародному відправленні виявили партію американських сигар. Бандероль була оцінена у 90 доларів. Товар прямував з США до отримувача в Одеській області. Зі штату Нью-Джерсі під виглядом баскетбольних кросівок Nike намагалися доставити сотні сигар.

Нагадаємо, працівники Київської митниці замість форми для виготовлення бруківки у міжнародному відправленні виявили партію магазинів до автоматів Калашникова. Відправником боєприпасів виявився мешканець Львова. Товар прямував до отримувача в Корею.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися