Київські митники замість кросівок виявили контрабанду сигар (ФОТО)

Тютюнові вироби намагалися переслати поштою

Працівники Київської митниці замість баскетбольних кросівок у міжнародному відправленні виявили партію американських сигар. Подробиці розповіли у відомстві, передають "Коментарі".

У супровідних документах до міжнародного відправлення бандероль оцінена у 90 доларів. Товар прямував з США до отримувача в Одеській області. Зі штату Нью-Джерсі під виглядом баскетбольних кросівок Nike намагалися доставити сотні сигар.

Під час перевірки вмісту міжнародного відправлення київські митники виявили 280 сигар марки Backwoods. Тютюнові вироби були кількох смаків. У Київській митниці зазначили, що пересилання сигар у міжнародних експрес-відправленнях заборонено, та вилучили товар.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у міжнародному аеропорту "Бориспіль" українські митники виявили золоті та срібні старовинні вироби часів королеви Вікторії. Незаконно вивезти коштовності з України за кордон намагався іноземець. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, з міжнародного аеропорту "Бориспіль" відправили до Німеччини конфісковані елітні автомобілі Lamborghini Aventador SJV і Rolls Royce Phantom загальною вартістю понад мільйон євро. 

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися