Київські митники знайшли в посилці магазини до автоматів Калашникова (ФОТО)

Патрони до зброї намагалися переслати поштою

Працівники Київської митниці замість форми для виготовлення бруківки у міжнародному відправленні виявили партію магазинів до автоматів Калашникова. Подробиці розповіли у відомстві, передають "Коментарі".

Відправником міжнародного відправлення виявився мешканець Львова. Товар прямував до отримувача в Корею. До столиці Південної Кореї під виглядом форми для виготовлення бруківки з України намагалися доставити 16 магазинів до бойової зброї.

Під час перевірки вмісту міжнародного відправлення за допомогою сканерів київські митники виявили схованку. Магазини до автоматів Калашникова, обмотані ізоляційною стрічкою, виконували функцію внутрішніх перегородок у квадратній формі. У Київській митниці вилучили боєприпаси, а на порушника за пересилання товарів військового призначення складуть протокол про порушення митних правил України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у міжнародному аеропорту "Бориспіль" українські митники виявили золоті та срібні старовинні вироби часів королеви Вікторії. Незаконно вивезти коштовності з України за кордон намагався іноземець. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, з міжнародного аеропорту "Бориспіль" відправили до Німеччини конфісковані елітні автомобілі Lamborghini Aventador SJV і Rolls Royce Phantom загальною вартістю понад мільйон євро. 

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Честно

22 лютого 2022, 15:00

Блин масяндры - а если я из польши списанный броник 2 класса лагально закажу, у нас за такие деньги 3-го даже не купишь, то это тоже статья?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися