У Києві відбулося відкриття 4-ї Міжнародної виставки Clima Fest 2022: подробиці

У Києві розпочалася 4 Міжнародна виставка Clima Fest 2022: що це

23 лютого поточного року у Києві відкрилася 4 Міжнародна виставка Clima Fest 2022, на якій зберуться провідні професіонали кондиціювання, охолодження, вентиляції та очищення повітря.

Окрім самої виставки, цей захід включає проведення вже п'ятого Чемпіонату України Air Conditioning Championship 2022 з обслуговування та монтажу систем кондиціювання. У цьому турнірі візьмуть участь монтажники кондиціонера.

Програма заходу включає також комп'ютерне тестування для перевірки кваліфікації фахівців на предмет знання основ обладнання. Це тестування професійне.

Clima Fest 2022 також надає можливість учасникам пройти практичні семінари від найпопулярніших та найвідоміших брендів цієї галузі.

Також під час Clima Fest 2022 пройде розіграш цінних призів, а сама програма буде насичена розвагами. Захід проходитиме у Києві, у ВЦ "Акко Інтернешнл" на проспекті Перемоги, 40-Б (на станції метро "Шулявська").

Зареєструвати на виставку та конкурс можна тут.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що у Київській картинній галереї відкрилася виставка української мистецької фотографії.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися