У Києві заборонили водіям займати смугу громадського транспорту

Водіїв попередили у мерії

У Києві суворо заборонили водіям займати смугу громадського транспорту. Про це попередили у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

"До уваги водіїв! Займати смугу громадського транспорту суворо заборонено! Автівки, що рухаються смугою громадського транспорту, будуть вважатися транспортом диверсійно-розвідувальних груп! Реагування буде відповідним", — йдеться у повідомленні КМДА.

За даними столичної мерії, користуватися смугою громадського транспорту мають право автомобілі зі спецвантажами, громадський транспорт, військова техніка та карети швидкої допомоги.

"Місто живе в умовах воєнного стану. Зберігайте спокій та не наражайте себе на небезпеку", — додали у мерії столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині внаслідок постійних обстрілів та боїв багато руйнувань інфраструктурних об’єктів. Точкового руйнування зазнали Васильків та Бровари, повідомив голова Київської ОДА. Серед територіальних громад найбільше постраждали Бучанська, Димерська, Ірпінська та Іванківська громади Київщини.

Нагадаємо, у Києві після завершення посиленої комендантської години запрацювали громадський транспорт та відкрились продуктові магазини. Проте столична влада просить киян не виходити на вулицю і не пересуватися Києвом без нагальної потреби. Подробиці про ситуацію у Києві — в нашому матеріалі.

Читайте також, що на Центральному залізничному вокзалі Києва розгорнули гуманітарний центр



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися