У мерії Києва розповіли про ситуацію у столиці

Було кілька сутичків з диверсантами

У Києві ніч проти 1 березня на підступах до столиці минула спокійно, відбулося кілька сутичок бійців територіальної оборони з диверсантами. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, міські служби наразі обладнують захисні споруди на в'їздах у столицю. Міська інфраструктура працює, подається світло, тепло та вода. Лікарні працюють у посиленому режимі та забезпечені всім необхідним.

"З 08:00 ранку на маршрути вийшов наземний транспорт. Працюватимуть ті маршрути, де можливо забезпечити перевезення. Режим роботи метро та наземного транспорту буде опубліковано на сайті КМДА", – наголосив Микола Поворозник.

Він нагадав, що комендантська година закінчилася о 7:00, а з 8:00 почали відкриватися магазини та аптеки. Перелік аптек також буде оприлюднено на сайті КМДА.

"Відсьогодні заборонено продаж алкогольних напоїв. Вони мають бути прибрані з полиць магазинів", - наголосив заступник мера Києва.

Він нагадав, що водії мають уникати смуги громадського транспорту, щоб забезпечити пересування військово техніки, машин "швидкої" та спеціальних служб. Особливо це стосується мостових переходів, які відкриті — Північний та Південний.

"У Києві також працює гуманітарний штаб. Він накопичує продукти та товари першої необхідності. Закликаю всіх небайдужих долучатися до цієї роботи. Потрібно перевозити, допомагати у фасуванні та завантаженні продуктів. Тримаймося! разом переможемо!" – наголосив Микола Поворозник.

Міська влада закликає киян не виходити з домівок та не пересуватися містом без нагальної потреби. Допомагати близьким, особливо людям похилого віку.

Нагадаємо, у столиці перекриті два мости — Патона та Дарницький. Проїхати поки що можна Південним та Північним мостами.

Окрім того, у Києві суворо заборонили водіям займати смугу громадського транспорту. Автівки, що рухаються смугою громадського транспорту, будуть вважатися транспортом диверсійно-розвідувальних груп, попередили у Київській міській державній адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Центральному залізничному вокзалі Києва розгорнули гуманітарний центр



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися