У Києві замінували мерію

У даний час триває евакуація людей, на місце прибули правоохоронці та спецслужби, входи в будівлю закриті

У вівторок, 10 грудня, в Києві замінували будівлю КМДА. Про це стало відомо на засіданні бюджетної комісії в мерії. У даний час триває евакуація людей, на місце прибули правоохоронці та спецслужби, входи в будівлю закриті.

Депутат Київради Ірина Никорак повідомила, що на вході в будівлю не пропускають одного з доповідачів - директора Департаменту охорони культурної спадщини,оскільки надійшло повідомлення про замінування будівлі. На місце одразу ж прибули співробітники вибухотехнічної та аварійно-рятувальної служб. Один із співробітників рятувальної служби зазначив, що цей процес займе не менше години.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Кличко підписав меморандум щодо сміття Києва та регіону. Замість старих сміттєвих полігонів, що становлять екологічну загрозу, навколо столиці треба будувати сучасні сміттєпереробні заводи за європейськими стандартами. Документ підписали на території полігону № 5 у Підгірцях. Мер столиці розповів, що це – проблемний об’єкт, якому понад 30 років. І розв’язання потенційної загрози для столиці та прилеглих територій потребує рішучих та ефективних дій Києва та регіону. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися