З Ірпені намагаються евакуювати мирне населення

Мер міста розповів про ситуацію, окупанти стріляють по мирним мешканцям

Мешканців Ірпені намагаються евакуювати автобусами через Романівку. Про це повідомив мер Ірпені Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

"Сьогодні о 10:00 у Романівці автобуси знову чекатимуть на жінок, дітей та людей похилого віку з Ірпеня. Дуже прошу, оскільки у місті проблеми зі зв'язком, по можливості передати цю інформацію своїм сусідам і знайомим. Тримаймося!" — йдеться в повідомленні мера Ірпені.

Російські окупанти підірвали залізничні колії, тому евакуювати мешканців Ірпені поїздами неможливо. У місті люди ховалися під зруйнованим мостом. 

Українська влада веде переговори про те, щоб організувати евакуацію з Гостомеля й Бучі у Київській області, які постійно обстрілюють російські війська. Російські військові цілеспрямовано б’ють із мінометів 122 калібру по мосту в Ірпені, де люди намагаються залишити місто, загинула родина, повідомляє кореспондент ТСН Олександр Моторний в ефірі телеканалів та журналіст Андрій Дубчак у Facebook.

осіяни цілеспрямовано б’ють мінометами по мосту через який люди намагаються залишити Ірпінь. Годину топу на моїх очах загинула родина. Дівчинка, хлопець, мама. Чоловік отримав дуже серйозні поранення", — написав Дубчак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти нещадно продовжують обстрілювати житлові квартали Бучі. Гинуть дорослі та діти, окупанти грабують у Бучі магазини. Кожної доби мешканці борються за виживання. Бучанська міська рада звернулася по допомогу до обласної влади та українських військових.

Нагадаємо, що територія Броварського району Київської області перебуває під контролем Броварської районної військової адміністрації, проте у деяких населених пунктах тривають бойові дії. Українські військові дають рішучу відсіч російським окупантам. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як у Києві жінка кинула в російський дрон банкою огірків та збила його




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

6 березня 2022, 12:34

Удалось ли эвакуировать людей?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися