У Києві створили онлайн-мапу працюючих магазинів продуктів

У мерії столиці розповіли подробиці

У "Київ Цифровий" з'явилась мапа працюючих продовольчих магазинів столиці. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Петро Оленич, передають "Коментарі".

За його словами, інформація у мапі працюючих магазинів продуктів у Києві постійно оновлюється. Магазини, ринки та супермаркети, які працюють у Києві, на онлайн-мапі позначені різними кольорами з геолокацією. Подивитись, де можна купити продукти у столиці можна не лише у застосунку "Київ Цифровий", а й за посиланням https://bit.ly/kyiv-shops.

Окрім того, заступник мера Києва повідомив, що для збору доказової бази скоєння воєнних злочинів російської армії у війні, з якою РФ прийшла в Україну, створено офіційну платформу https://warcrimes.gov.ua.

"Також інформація вже доступна в застосунку Київ Цифровий, розділ "Допомога армії". Ваші фото/відео злочинних дій будуть оформлені згідно міжнародних стандартів та стануть доказами для покарання агресора у судах", — поінформував Оленич.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столична влада створила інтерактивну мапу, де у Києві розташоване найближче до вас укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


вася

10 березня 2022, 03:02

магазины пустые бля*ь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися