Київ укріплюється та готується до оборони: звернення Кличка (ВІДЕО)

Мер столиці звернувся до киян

Київ продовжує укріплюватися і готуватися до оборони, при цьому всі підприємства критичної інфраструктури, життєзабезпечення столиці працюють. Про це у відеозверненні до киян щодо ситуації у столиці заявив мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, зараз у столиці працюють більшість продовольчих магазинів та аптек. Сьогодні "Київ цифровий" оновив карту аптек, в яких можна придбати інсулін. Лікарні і пологові будинки теж працюють і приймають усіх пацієнтів, кому необхідна допомога.

"Системно працює гуманітарний штаб, який створило місто. Налагоджена логістика. Ми отримуємо допомогу від українського та іноземного бізнесу, від небайдужих людей. Розподіляємо її, створюємо також резерви всього необхідного", — повідомив Кличко.

Мер Києва подякував волонтерам, які залучають та доставляють гуманітарну допомогу.

"Я прошу всіх киян зберігати витримку. Залишатися в безпечних місцях – вдома, або в укриттях – за сигналу тривоги. Підтримуйте близьких, сусідів, людей, які поруч. Довіряйте тільки офіційній інформації. Зараз ворог сіятиме багато брехні, провокуючи паніку. Не піддавайтеся! Разом вистоїмо! Слава Україні!" — заявив Кличко.

Читайте також, як допомогти ЗСУ знищувати окупантів та про оперативну ситуацію на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

9 березня 2022, 00:29

Пожалуйста на веди порядок в аптеках

Дидусь Панас

8 березня 2022, 19:11

Сети аптек АНЦ и Бажаемо Здоровья как закрылись 24 февраля в Киеве, так до сих пор и не открывались. Брехня, в районе метро Лесная в Киеве ни одной аптеки рабочей нет! Таблетки уа тоже дезинформируют людей, пишут что ГАЛАфарм открыто, Красноткацкая 42Б, я приехал все закрыто, аптека не работает с 24 февраля! Если аптека в городе открыта, то в ней просто нет лекарств. Люди стоят в очередях пол дня, спрашивают, а лекарств в наличии нет. Аптекари все по прятали и продают из под полы дороже в несколько раз!

Владтмио

8 березня 2022, 18:28

.Вчера выстоять более пяти часов в аптеку по адресу: И.Кудри ...Возле метро " Печерская" ни одной не работает..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися