Дитячі садки Києва щоденно забезпечують обідами українських захисників

З перших днів вторгнення ворожих військ на територію України до дитячих садків щодня готують їжу для українських воїнів

У Печерському районі Києва на кухнях дитячих садків постійно вирує робота: кухарі готують обіди для військових, які стоять на захисті України – про це повідомляє Головком.

Щоденне протистояння українського народу нападу з боку РФ – це самовіддана та бездоганна робота захисників України. Окрім ЗСУ, на захисті країни стоять добровольці, резервісти, учасники Територіальної оборони Збройних Сил України. Вже у перші дні війни закладами дошкільної освіти Печерського району Києва щодня готують гарячі обіди для всіх, хто стоїть на захисті українського народу.

Зараз для України настали неспокійні часи і всі жителі країни роблять все можливе для зміцнення наших військ та наближення нашої перемоги над ворожим військом.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що Укрзалізниця запустила ще один евакуаційний поїзд із Києва , маршрут якого лежатиме з Дарниці до Львова. Потяг Інтерсіті вирушив о 13:00.

Читайте також: Збройні Сили України твердо стоять на захисті Броварів , тому евакуація з цього населеного пункту не проводиться – про це повідомив мер міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися