У Києві зросла кількість ДТП: влада звернулась до водіїв

Ситуація у столиці на 10 березня

У Києві ніч з 9 на 10 березня пройшла спокійно, проте у столиці значно зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. Про це розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник, передають "Коментарі".

Столична влада закликала водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху. Водіям також нагадали про необхідність пропускати автівки "швидкої" допомоги та гуманітарні вантажі.

"У місті значно зросла кількість ДТП, у тому числі з тяжкими наслідками. Велике прохання до водіїв – дотримуватися ПДР, швидкісного режиму та поважати один одного. Пропускайте без черги машини "швидкої" допомоги та машини з гуманітарним вантажем!" — наголосив Поворозник.

За словами першого заступника мера Києва, столиця працює в штатному режимі — кияни забезпечені водою, електроенергією, теплом та зв’язком. У столиці почали відкриватися магазини та аптеки, почав роботу, там де це можливо, громадський транспорт. Для сполучення лівого та правого берега Києва сьогодні, 10 березня, відкриті Північний та Дарницький мости.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столична влада створила інтерактивну мапу, де у Києві розташоване найближче до вас укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися