Виїхати з Києва без заторів можна альтернативними маршрутами (СХЕМИ)

Найменш завантажені траси на захід України

Міністерство інфраструктури України оприлюднило альтернативні маршрути для пасажирських автомобільних перевезень з Києва на захід України. Водіїв закликали скористатися ними через великі затори на основних магістралях країни, передають "Коментарі".

Міністерство інфраструктури рекомендує громадянам скористатися альтернативними маршрутами з Києва у напрямку на захід України, тому що зараз існує значна проблема з проїздом вантажного транспорту гуманітарного призначення. А це та оперативна допомога, що дозволяє підтримувати життєдіяльність міст у найбільш постраждалих від війни з Росією регіонах.

Щоб не утворювати величезні затори на дорогах і дозволити вантажівкам оперативно пересуватися країною, для евакуаційних рейсів власним автомобільним транспортом обрали маршрути, де менше блокпостів, менше ризику виникнення заторів через вантажний транспорт та висока якість дорожнього покриття.

За словами мера Києва Віталія Кличка, наразі зі столиці виїхав кожен другий киянин. У Києві залишилося менше двох мільйонів мешканців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, за даними Генерального штабу Збройних Сил України, російські окупанти не відмовились від спроб оточити Київ, проте українські військові дають ворогу рішучу відсіч по усім напрямкам. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися