З Броварів до вокзалу Києва запустили автобусний рейс

Оприлюднено графік для бажаючих виїхати до столиці

З центру Броварів до Києва для бажаючих виїхати з міста курсуватиме автобус. Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, відсьогодні, 11 березня, автобус відправлятиметься від будівлі "Укрпошта" на Майдані Свободи в Броварах та доставить пасажирів до столичного залізничного вокзалу "Дарниця".

"Кожні три години буде відходити автобус до міста Києва, до залізничного вокзалу "Дарниця": о 8:00, об 11:00, о 14:00 та щ 17:00", — сказав мер Броварів.

Сьогодні, 11 березня, перший автобусний рейс з Броварів до Києва відправлятиметься об 11:00.

Мер Броварів Ігор Сапожко звернувся до місцевих мешканців та ЗМІ із закликом не публікувати жодного відео, не проводити онлайн-трансляції з місць подій, місць зборів гуманітарної допомоги тощо, щоб не зашкодити українським військовим.

"Ніч минула спокійно. Сьогодні під ранок працювали по ворогу Збройні Сили України. наші хлопці — молодці!" — зазначив Сапожко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Борисполі евакуацію не проводять, але місцева влада та правоохоронці допомагають мирним мешканцям організовано, або самостійно виїхати на захід України. Влада та правоохоронці забезпечують виїзд маломобільних людей, малозабезпечених сімей та жінок українських захисників.

Нагадаємо, оприлюднені альтернативні автомобільні маршрути з Києва на захід України. Водіїв заклиють скористатися ними через великі затори на магістралях країни, які затримують вантажівки з гуманітарною допомогою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися