Бойові дії під Києвом вплинули на ситуацію в Яготині

Про стан справ розповіла мер міста Наталія Дзюба

У Яготині працює вся інфраструктура міста, магазини та аптеки, проте через бойові дії в інших містах подорожчали ліки та можливі перебої в постачанні деяких продуктів. Про це розповіла Яготинський міський голова Наталія Дзюба, передають "Коментарі".

"Давайте не будемо порівнювати ціни у Київській області з Кривим Рогом, тому що ми зараз у різних вагових категоріях. У нас за 30-40 кілометрів тривають бойові дії. Я вже пояснювала, що бази, які поставляли ліки, це був Ірпінь, це був Харків. Зрозумійте правильно: наші підприємці привозять ліки, які можуть до нас довезти", — звернулася до мешканців мер Яготина.

За її словами, в Яготині можливі перебої з постачанням деяких продуктів через обстріл російськими окупантами та фактичне знищення продуктового складу під Броварами. У місті посилюють оборону, облаштовують блокпости та укріплення, а мешканців закликають з розумінням поставитись до деяких обмежень. Мер міста обурена випадками публічних обговорень укріплень в Яготині в соціальних мережах:

"Не потрібно розписувати, в якому місці, що вирито, в якому місці це краще проглядалося б, в якому місці, на вашу думку, треба це зробити. Шановні мої, в мене є враження, що в нас є агенти, які спеціально надають інформацію нашому ворогу. Якщо ми дорожимо своєю безпекою, подумайте, що сказати, і інколи краще змовчати, ніж обговорювати таке на сторінках в соціальних мережах".

У місцевих пабліках Яготину з’явилися люди, які зареєструвалися там нещодавно, зазначила мер. Ці користувачі провокують місцевих мешканців на надання тій чи іншій інформації щодо ситуації в місті. "Будь ласка, утримуйтеся, я вас дуже переконливо прошу. Не давайте оцінку, скільки зброї є, особливо чоловіки. Якщо ви — військовозобов’язаний — підійдіть до військкомату й вам там розкажуть, кому, що та коли видадуть", — закликала мер Яготина.

Повне звернення Яготинского міського голови Наталії Дзюби до місцевих мешканців дивіться на відео.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися