Мер Борисполя закликав обмежити спілкування телефоном та онлайн

Щоб не допомагати диверсантам — вимкнути геолокацію та перейти в режим радіомовчання

Мешканцям Бориспільського району Київської області потрібно обмежити спілкування телефоном та у соцмережах під час дії комендантської години. Про це у відеозверненні заявив Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"Я хочу звернуся від нашої поліції, від розвідки: активно зараз буде виманюватися інформація. Будуть працювати ДРГ — будуть працювати офлайн та онлайн. Офлайн, я вже казав: ми тримаємо язика за зубами, нікому нічого не розповідаємо", — зазначив Борисенко.

Мер Бориспіля також попередив про необхідність обмежити спілкування телефоном, у месенджерах та соціальних мережах.

"Якщо навіть знайомий телеграм-канал, або якась знайома сторінка і починається активність з будь-якими питаннями (де знаходимося, які барикади, будь яка інформація, що стосується оборони), — режим радіомовчання. Взагалі ніяку інформацію не передаємо, тільки при особистому спілкуванні. Інакше це буде загрожувати як вам, так і вашим сусідам, і вашому місту, навіть цілому регіону", — застеріг Бориспільський міський голова.

Також мешканцям вкотре нагадали — не повідомляти місця влучання ворожих снарядів, місць обстрілів, про заборону фото- та відеозйомки. "Не ділимся жодними локаціями. Взагалі рекомендую усім вимкнути геолокацію та користуватися телефоном по мінімуму. Працює спеціальна техніка, воно пеленгується — воно не треба нам", — додав Борисенко.

Нагадаємо, на залізничних вокзалах Києва на час дії комендантської години у столиці та області обмежать доступ пасажирів. Вхід до вокзалів Київ-Пасажирський та "Дарниця", а також посадка на пасажирські поїзди у столиці будуть дозволені тільки транзитним пасажирам, а також пасажирам, які потрапили на вокзал заздалегідь — до комендантської години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з 20:00 15 березня заборонено пересуватися вулицями без спецперепусток. Комендантська година діятиме до сьомої ранку 17 березня не тільки у столиці, а й в усіх населених пунктах Київської області.

Читайте також, що у Києві на час дії посиленої комендантської години столичний метрополітен працюватиме лише в якості укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юліч

19 березня 2022, 00:21

Все правильно сказав. Молодець!

Сергій

17 березня 2022, 08:12

Бред....очередной спам-фейк

Светлана

16 березня 2022, 14:49

Хотілося бути в курсі бориспільщини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися