Володимир Зеленський призначив екс-командира ООС новим керівником Київської ОВА

Зеленський посилив оборону Києва: тепер головою ОВ став Олександр Павлюк

Про те, що сьогодні, 15 березня, президент України Володимир Зеленський призначив колишнього командира Операції об'єднаних сил Олександра Павлюка головою Київської обласної військової адміністрації, повідомив сам Зеленський у своєму щоденному відеозверненні до українців.

Крім того, на посаду командира ООС, яку обіймав Олександр Павлюк, призначено генерал-майор Едуард Москальов, а звільнений голова ОДА Олексій Кулеба тепер допомагатиме військовому керівництву.

Кадрові перестановки виконано Зеленським для того, щоб зміцнити захист Києва під час військової агресії з боку Росії. За його словами, уряд Росії має надію на те, що отримання контролю над Києвом дасть їм можливість керувати всією Україною, однак це повний абсурд.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що Віталій Кличко закликав киян, що виїхали, повернутися, щоб обороняти Київ. Він заявив, що зараз зусилля кожного киянина, докладені до перемоги України – надзвичайно важливі, тому зараз кожен, хто любить Київ і бажає, щоб символ та форпост європейської свободи та безпеки вистояв, має постаратися та надати допомогу, яка йому під силу.

Читайте також: Володимир Зеленський прокоментував бомбардування Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Люся

15 березня 2022, 21:53

Зеленский военный преступник. Судить и повесить прямо на майдауне на елке подиновый год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися