Обстріляна станція метро "Лук’янівська" працює як укриття (ФОТО)

Наслідки ворожих обстрілів показали у мерії Києва

У Шевченківському районі Києва внаслідок ворожих обстрілів пошкоджена станція метро "Лук’янівська", яка зараз працює лише як укриття. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

За даними столичної мерії, наземна частина будівлі станції метро "Лук’янівська" та будинки поблизу неї пошкоджені вибуховою хвилею через обстріли 15 березня. На станції у цей день проводили відновлювальні роботи, потяги тут не зупинялись, але вона працює як укриття.

Третю добу російські окупанти обстрілюють житлові масиви у кількох районах Києва. У Шевченківському районі столиці сьогодні, 16 березня, через ворожий обстріл стався обвал у 12-поверховому житловому будинку. Через влучання уламків ворожого снаряда у багатоповерхівку також пошкоджень зазнав сусідній дев’ятиповерховий будинок.

Нагадаємо, у Києві на час дії посиленої комендантської години столичний метрополітен працюватиме лише в якості укриття. Такий режим діятиме до ранку 17 березня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок обстрілів російських окупантів у Києві пошкоджені три багатоповерхівки, будинок у приватному секторі та станція метро "Лук'янівська". У Святошинському районі столиці пошкоджені два багатоповерхових житлових будинків. У Подільському районі — десятиповерхівка, у Дарницькому районі — приватний будинок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися