У Борисполі школяр пробрався вночі до ЗСУ, щоб стати добровольцем

Історію хлопця розповів мер міста

У Борисполі школяр пробрався вночі до Збройних Сил України, щоб стати добровольцем та отримати зброю для боротьби з російськими загарбниками. Про це розповів Бориспільській міській голова Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"Особисто для мене цей хлопчина став героєм. Це учень п’ятого класу, одинадцятирічний хлопчик, який вночі в комендантську годину прийшов до хлопців наших Збройних Сил, щоб записатися добровольцем, отримати зброю. Цю націю не перемогти", — зазначив Борисенко.

За його словами, навіть діти хочуть йти воювати проти окупантів і "знести цю нечисть з України". "Кацапи, цю країну не перемогти! Просто жодного шансу немає", — наголосив мер Борисполя.

Борисенко також закликав українських військових з Борисполя, щоб вони знаходили хвилинку телефонувати матерям та жінкам, які дуже переживають за них та почали звертатися з питаннями до мера.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Яготині попередили населення про сувору відповідальність за законами військового часу за спалювання сухої рослинності. В мерії міста наголосили, що під час воєнного стану спалювання трави прирівнюється до диверсії.

Нагадаємо, щоб не допомагати диверсантам, українські розвідники та правоохоронці радять вимкнути геолокацію на смартфонах та перейти в режим радіомовчання, особливо на час дії посиленої комендантської години у Києві та Київській області. Рекомендації озвучив мер Борисполя Володимир Борисенко.

Читайте також, що на залізничних вокзалах Києва на час дії комендантської години у столиці та області обмежили доступ пасажирів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися