На Київщині евакуювали мешканців кількох населених пунктів (ФОТО)

Подробиці про евакуацію 17 березня

У Київській області 17 березня вдалося евакуювати мирних мешканців з кількох населених пунктів. Про це під час брифінгу заявила віце-прем’єр-міністр України Ірина Верещук, передають "Коментарі".

За її словами, сьогодні, 17 березня, у Київській області евакуювали людей з Броварського та Бучанського районів.

"Київська область. З міста Бородянка до Житомира виїхали 20 автобусів з місцевими мешканцями, це близько 160 людей. З села Шевченкове й сусідніх сіл в місто Бровари виїхав 41 автобус та 200 приватних автівок, це близько 1500 людей", — розповіла віце-прем’єр-міністр України

Також було доставлено 36 тон гуманітарної допомоги у вигляді продуктів та медикаментів до міст Гостомель, Буча, сіл Семиполки, Марківці та Опанасів. За даними Бучанської міської ради, з Бучі автобуси, які доставили гуманітарну допомогу, вивезли з міста близько сотні мирних мешканців. Також тривала евакуація людей з Ірпеня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в окупованих селах під Броварами російські загарбники знущаються з місцевих мешканців, правоохоронці отримають інформацію про численні злочини. Керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов розповів, що в Броварах ситуація стабільна та контрольована, але села у передмісті Богданівка, Шевченкове та Перемога окуповані російськими військами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

19 березня 2022, 09:48

Я живу в с.семиполки,населению ни вчера,не сегодня гуманитарку не давали.мало того голова говорит что ее не было

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися