У Києві після чергового обстрілу окупантів є жертви (ФОТО, ВІДЕО)

Наслідки влучання ракети у Подільскій район столиці

У Подільському районі Києва внаслідок потрапляння залишків збитої ворожої ракети сталася пожежа у житловому будинку, є жертви. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, у Подільському районі столиці сьогодні, 18 березня, о восьмій ранку внаслідок влучання ворожого снаряду сталася пожежа у п’ятиповерховому житловому будинку. Вогонь охопив будинок з першого по третій поверхи. Майже півсотні працівників ДСНС ліквідували пожежу. "Київ: о 09:14 пожежу, що сталася  внаслідок потрапляння залишків збитої ракети у житловий будинок у Подільському районі ліквідовано", — повідомили у ДСНС України.

Рятувальники евакуювали 98 мешканців палаючого будинку, ще 12 — врятували від вогню. Наразі відомо про чотирьох постраждалих, одна людина загинула. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області російські окупанти обстріляли Ірпінь та село поблизу Макарова з реактивних систем залпового вогню "Град" та "Смерч". Ще кілька населених пунктів також потрапили під обстріли з важкої артилерії, є постраждалі та загиблі. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися