Київщину обстріляли з РСЗВ "Град" та "Смерч" (ФОТО)

Під обстріли окупантів потрапили кілька населених пунктів

У Бучанському районі Київської області сьогодні, 17 березня, російські окупанти обстріляли Ірпінь та село поблизу Макарова з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) "Град" та "Смерч". Про це повідомили в поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, з РСЗВ "Град" ворожі війська обстріляли одне з державних підприємств Ірпеня та зруйнований Романівський міст. З таких ж ракетних систем обстріляні житлові будинки Личанки, внаслідок чого одна людина загинула. Зазнали ворожих ракетних ударів помешкання жителів села Петрушки.

З реактивних систем залпового вогню "Смерч" окупанти обстріляли село Ситняки поблизу Макарова. Наразі відомо про одного пораненого місцевого мешканця. Тривають бойові дії в напрямку Бучі, Ірпеня, Макарова та Бородянки. Інформація щодо постраждалих серед мирного населення уточнюється.

У прокуратурі Київської області повідомили, що напередодні російські окупанти обстріляли з артилерії село Красилівка Броварського району. Внаслідок ворожої атаки пошкоджені вісім будинків, навчальний заклад та два автомобілі.

Внаслідок артилерійського обстрілу села Ситняки Бучанського району від осколкових поранень загинула 67-річна жінка. На території Гостомельської територіальної громади окупанти з мінометів обстріляли колону транспорту під час евакуації. Це сталося в селі Озера, загинули п’ятеро мирних мешканців.

Також окупанти з реактивної системи залпового вогню "Град" здійснили обстріл села Лютіж Вишгородського району. Зруйновано будинок, магазини та пошкоджено інші об'єкти інфраструктури населеного пункту. Внаслідок обстрілу в селі Нові Петрівці вщент зруйновані житлові дома, загинула дворічна дитина, четверо людей поранені. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися