Ще одне село під Києвом потрапило під обстріл окупантів

Обстріляли Калинівську громаду у Броварському районі

У Броварському районі Київської області російські окупанти обстріляли Калинівську громаду. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"В ніч з 16 на 17 березня по Калинівській громаді ворог здійснив ракетний удар. Постраждав один з населених пунктів — ушкодження інфраструктури та житлового фонду. Попередньо жертв немає", — йдеться в повідомленні.

Детальнішу інформацію у Київській обласній військовій адміністрації не повідомляють. Окрім того, у Броварському районі Київської області на території Баришівської, Калитянської, Великодимерської та Калинівської громад фіксують пересування ворожої техніки.

Фастівський район Київської області окупанти обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Град". Обстріл з важкої артилерії ворог вів в сторону села Ясногородка. Потерпілих, загиблих та значних руйнувань немає.

Нагадаємо, у Вишгородському районі російські окупанти цинічно обстріляли село Лютіж. Населений пункт під Києвом потрапив під ворожий обстріл 16 березня. Внаслідок обстрілів зруйновані школа, житлові будинки та крамниці.

У Фастівському районі 15 березня російські окупанти розбомбили село Мархалівка. По населеному пункту вороги нанесли два авіаудари. Внаслідок ворожої атаки у селі Мархалівка зруйновані приватні будинки. Є загиблі та поранені, проте їхню кількість у поліції поки що не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області українські військові знищили командний пункт та пункт забезпечення російських окупантів. На Київському напрямку артилеристи ЗСУ влаштували справжнє пекло для ворожої армії.

Читайте також, що російські окупанти змінили тактику бойових дій під Києвом та мінують захоплені території по усій Київській області. 

Джерело: https://t.me/kyivoda/2306


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися