Кожен блокпост під Києвом буде неприступною фортецею

У передмісті столиці продовжують посилювати оборону

На підступах до Києва готові дати жорстку відсіч російським загарбникам. Про це заявив керівник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

За його словами, у передмісті столиці триває посилення оборонних позицій, зокрема укріплення блокпостів та спостережних пунктів. Також поблизу Києва зводять нові фортифікації.

"Кожен блокпост буде неприступною фортецею для ворога! Наші воїни готові захищати столицю до останнього, перемога буде за нами! Такої єдності сил оборони та простих громадян ще не було ніколи. Ми готові відбити всі атаки та перемогти ворога", — наголосив Павлюк.

Керівник Київської обласної військової адміністрації додав, що на Київщині вже зроблена велика робота щодо укріплення оборони регіону, але українські військові продовжують посилювати свої позиції.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області та у Борисполі триває укріплення оборонних позицій та встановлення нових блокпостів. Через це побільшало ДТП. Водіїв просять бути максимально уважними та мінімізувати переміщення власними автомобілями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області й надалі запроваджуватимуть посилені комендантські години, під час дії яких виїхати з населених пунктів буде неможливо. Подробиці — в нашому матеріалі.

Джерело: https://t.me/kyivoda/2400


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися