Бійці з сил оборони Києва пройшли обкатку танками (ФОТО)

Підготовка захисників столиці триває

Триває підготовка українських захисників зі складу сил оборони Києва. Про це повідомили у службі зв'язків з громадськістю Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, передають "Коментарі".

Чергову обкатку танками провели для психологічної стійкості та готовності захисників в бою. Вправа є важливим елементом індивідуальної підготовки військовослужбовців, наголошують військові інструктори.

Один з бійців після тренувань розповів про свої враження та відчуття: "Спочатку було страшно, коли ти усвідомлюєш, що прямо на тебе рухається сорокатонна броньована машина. Здається, що ось вона має від тебе нічого не залишити, але як тільки я відчув цей гуркіт… Адреналін… Страх пройшов!" 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області сьогодні, 18 березня, українські військові збили винищувач-бомбардувальник російських окупантів.

Нагадаємо, раніше у Бориспільському районі Київської області Збройні Сили України знищили ще один гвинтокрил російських окупантів.

Дивіться також відео, як під Києвом розбомбили та потопили колону окупантів при спробі перекинути техніку через річку Ірпінь. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися