Під Києвом збили ще один бойовий вертоліт окупантів

Українські захисники закривають небо від ворогів

У Бучанському районі Київської області підрозділи Протиповітряної оборони Сухопутних військ України знищили ще один ворожий гвинтокрил. Про це заявив керівник Київської обласної військової адміністрації (ОВА) Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

"Сьогодні в Бучанському районі, підрозділами ППО СВ України збито ворожий бойовий вертоліт К-52! Мінус ще один ворожий "Алігатор"! Вертоліт збито з використанням ПЗРК "Стінгер". Дякуємо хлопцям за захист нашого неба. Перемога буде за нами. Слава Україні!" — заявив Павлюк.

Керівник Київської обласної військової адміністрації також повідомив, що ворог активно окопується в регіоні та проводить заходи щодо логістичних маршрутів для поповнення запасів. "Окупанти не відмовляються від продовження активних дій в сторону Києва. Ми наносимо удари, знищуємо колони, штаби, бази, склади. Наразі триває активна фаза", — розповів голова Київської ОВА.

Нагадаємо, лише за добу на Київщині зафіксовано 240 обстрілів російських окупантів, найбільше — в Бучанському та Броварському районах. Ворожими обстрілами на Київщини зруйновано житловий фонд шести міст та одинадцяти селищ, пошкоджено понад два десятки об’єктів соціальної інфраструктури — лікарні, заклади освіти, церкви та музеї, а також Центр надання адміністративних послуг. Найбільше руйнувань зафіксовано в Бучанському, Броварському та Вишгородському районах Київщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські війська окопуються під Києвом, а Кремль готується до затяжної війни проти України. Нові ворожі фортифікаційні споруди зафіксовані з супутника поблизу Гостомелю. 

Дивіться також відео, як під Києвом розбомбили та потопили колону окупантів при спробі перекинути техніку через річку Ірпінь. 

Джерело: https://t.me/kyivoda/2448


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися