Тисячі людей вдалося евакуювати з сіл на Київщині

Як спрацювали гуманітарні коридори 19 березня

У Київській області 19 березня за затвердженими гуманітарними коридорами евакуювали тисячі мирних мешканців. Про це під час брифінгу розповіла віце-прем’єр-міністр України Ірина Верещук, передають "Коментарі".

За її словами, на 19 березня у Київській області були погоджені чотири гуманітарних коридорів, з яких один не спрацював. Евакуювали людей з Броварського та Бучанського районів.

"Київська область — з села Бервиця до Броварів вивезено 500 людей. З міста Буча до селища Білогородка евакуювали 320 людей. З селища Богданівка до Броварів — тисячу людей. З міста Бородянка до Білої Церкви евакуація не відбулась через обстріли", — повідомила Верещук.

Автобуси до Бородянки залишаються на маршруті та зможуть почати евакуацію населення у неділю, 20 березня, з самого ранку, поінформувала віце-прем’єр-міністр України.

Водночас, за даними Київської обласної військової адміністрації, лише до Броварів вдалося евакуювати близько 2500 людей. У місто повернулося 45 автобусів з евакуйованими людьми, а також автівки, які приєднувалися до колони. Всім людям надають необхідну медичну та гуманітарну допомогу. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися