В мерії Києва показали укриття на станції метро "Сирець" (ФОТО)

Як живуть кияни у підземці, ховаючись від ворожих бомбардувань

У Шевченківському районі Києва десятки людей ховаються від обстрілів житлових масивів російськими окупантами на станції метро "Сирець". Як живуть люди в укриттях показали у світлинах в Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Через російське військове вторгнення столична станція метро "Сирець" працює лише в режимі укриття для населення. Кияни ховаються тут від ворожих обстрілів разом з дітьми та домашніми улюбленцями. В укритті перебувають жінки, діти, люди похилого віку та молодь. Спальні місця облаштували вздовж перонів, у вагонах метро та приміщенні станції метрополітену "Сирець". 

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва внаслідок ворожих обстрілів 15 березня була пошкоджена станція метро "Лук’янівська". Наземна частина будівлі станції метрополітену та будинки поблизу постраждали від вибухової хвилі. Подробиці — в нашому матеріалі

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські війська окопуються під Києвом, а Кремль готується до затяжної війни проти України. Нові ворожі фортифікаційні споруди зафіксовані з супутника поблизу Гостомелю. 

Дивіться також відео, як під Києвом розбомбили та потопили колону окупантів при спробі перекинути техніку через річку Ірпінь. 

Читайте также