На Київщині погоджені три маршрути евакуації населення

Гуманітарні коридори на 20 березня

У Київській області сьогодні, 20 березня, триватиме евакуація мирних мешканців за затвердженими гуманітарними коридорами. Про це під час брифінгу розповіла віце-прем’єр-міністр України Ірина Верещук, передають "Коментарі".

За її словами, на 20 березня в Україні погоджені сім гуманітарних коридорів, з них три — у Київській області. Евакуюють людей з Броварського та Бучанського районів. "Київська область — з села Бобрик до Броварів. Місце зборів – Будинок культури на вулиці Шевченка, 2. Автобуси для евакуації будуть відправлені з Броварів. З села Тарасівка – до Броварів. Місце зборів на вулиці 9-те січня, 6. Автобуси для евакуації будуть відправлені з Броварів", — повідомила Верещук.

Також сьогодні знову спробують евакуювати мешканців Бородянки, яку зірвали напередодні ворожі обстріли. "З міста Бородянка до міста Біла Церква. Місце зборів – вулиця Центральна, 331. Автобуси для евакуації будуть відправлені з міста Малин", — поінформувала віце-прем’єр-міністр України

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області 19 березня за затвердженими гуманітарними коридорами евакуювали тисячі мирних мешканців з окупованих населених пунктів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися