На Київщині знищили артилерію окупантів (ФОТО)

Ліквідована ще одна ворожа бойова позиція

У Київській області Збройні Сили України знищили артилерійську позицію російських окупантів. Про це розповів радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають "Коментарі".

За його словами, серед знищеної ворожої техніки реактивна система залпового вогню "Град". Саме з такого озброєння окупанти найчастіше обстрілюють населені пункти Київської області, руйнуючи інфраструктуру та житлові будинки.

"Знищено артилерійську позицію (РСЗВ БМ-21 "Град", вантажівки забезпечення "Урал" та КШМ на базі МТ-ЛБ) ЗС РФ у Київській області 20 березня 2022 року", — прокоментував Геращенко. 

Напередодні українські військові знищили зведений загін танкового полку російських окупантів під час їхньої чергової спроби наступу на Київ. На окремих напрямках у Броварському районі Київської області ворожі підрозділи відрізані від постачання продуктів та пального. Десантно-штурмові війська ЗСУ продовжують нищити колони забезпечення окупантів по всій Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нещодавня інформація щодо розташування чеченських підрозділів на півночі Києва, яка надійшла до українських військових від російської сторони, може бути пов’язана з планами бізнесово-політичної еліти щодо вбивства Путіна. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як річка Ірпінь перетворилася на додаткове укріплення Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


игорь

21 березня 2022, 09:07

душить мразей безпосщадно , за наших матерей ,детей , не давать поднять голову , ни каких окапываний , у себя на кладбищах пусть окапываются

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися