Поблизу Борисполя посились бої, є загроза прориву окупантів (ВІДЕО)

Влада міста звернулася до місцевого населення

Ситуація у Борисполі стабільна, але поблизу міста активізувались бойові дії. Про це у відеозверненні до місцевого населення розповів Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, передають "Коментарі".

"Загальна ситуація по Київській області: є певні міста, які знаходяться в ізоляції. Є певна проблематика з вивозом звідти цивільного населення. ми віримо в свої сили, ми віримо в Збройні Сили, але окупант інколи діє зовсім по незрозумілому сценарію. Є моменти захоплення територій сіл і навіть міст", — сказав Борисенко.

Саме тому для того, щоб не стикатися потім з проблемою евакуації мирного населення мер Борисполя рекомендує мешканцям міста й навколишніх сіл, а також переселенцям виїхати з Київської області. З Борисполя можна виїхати колонами на власному автотранспорті, або автобусами, які організовує місцева влада. "Є певна рекомендація, щоб цивільного населення було якомога менше на теренах Київської області", — додав Бориспільський міський голова.

Заступник мера Борисполя Віталій Гаркун розповів про ситуацію щодо евакуації з міста та навколишніх сіл: "На сьогодні активізувались бойові дії у нас на півночі. Для того, щоб наша артилерія та авіація могла завдавати ефективного удару, при цьому не наражаючи на небезпеку мирних жителів, ЗСУ, і ми дуже просимо села і місто Бориспіль організовано видвігатися у безпечні місця".

Під час дії посиленої комендантської години виїхати з Борисполя неможливо. Про це мер міста попереджав мешканців раніше, щоб бажаючі планували виїзд заздалегідь. Посилена комендантська година діє до сьомої ранку 23 березня. Після закінчення дії комендантської години з Борисполя зможуть виїхати усі охочі, зазначив заступник мера Борисполя Віталій Гаркун.

"Для того, щоб в разі прориву окупантів, в чому я сумніваюсь, бо наші Збройні Сили дуже добре тримає свої рубежі, і ворогу втілити свій план буде дуже складно, і, я думаю, що нереально, для маневрів Збройних Сил просимо жителів міста Бориспіль організовано, відразу завтра після завершення комендантської години звертатися до Євгенія Грони для переміщення у безпечні місця", — закликав Гаркун.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

22 березня 2022, 11:50

Слава Господу,за вас!!! Все буде добре,перемога наша!! Амiнь!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися